PŘÍKLAD DOTAZU

Příklad 1 - nákup nemovitosti se zástavou

Jasná otázka: Jak máme postupovat, abychom získali nemovitost a nepřišli o peníze?
Popis:
S manželkou chceme koupit rodinný dům s tím, že na nemovitosti je zástava banky a exekutora. Prodávající tvrdí, že jí uhradí z peněz, které mu za prodej dáme.
Přiložené dokumenty: výpis katastru nemovitostí, návrh smlouvy

Příklad 2 - finanční půjčka

Jasná otázka: Jak mám postupovat při poskytnutí půjčky právnické osobě?
Popis:
Kamarád (vlastník s.r.o.) chce půjčit od mé společnosti finanční půjčku s tím, že jí bude postupně splácet. Nemá žádný majetek, kterým by mohl ručit.
Přiložené dokumenty: výpis z rejstříku firem

Pravidla pro čerpání

Děkujeme za projevenou důvěru. Abychom Vám byli schopni, co nejpřesněji odpovědi, potřebujeme od Vás získat co nejpřesnější zadání. Níže naleznete návod, který Vám s tím případně pomůže. Odpověď obdržíte vždy do druhého pracovního dne.

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat.

ON-LINE SLUŽBY

Využití služeb v rámci svého členství je velice jednoduché, stačí když kliknete na Vámi požadovanou službu v horním menu pod tématickými obrázky - sekce SLUŽBY.

Vzory smluv a zákonů Vám jsou k dispozici po přihlášení na těchto www stránkách (horním menu).

Lustrace a monitoring insolvencí - systém Vás přesměruje na stránky poskytovatele této služby (www.Nebankovni-Registr.cz), kde se stejným přihlašovacím jménem a heslem přihlásíte do této aplikace a budete moci využívat těchto služeb.

Aktualizace smluv advokátem - po přihlášení a kliknutí na položku v menu (nahoře pod ilustračními obrázky, sekce SLUŽBY) se dostanete na formulář do kterého nahrejte stávající smlouvu (word) a do okénka stručně popište co má daná smlouva chránit a k čemu se vztahuje.

BENEFITY

Sekce BENEFITY obsahuje služby za zvýhodněných podmínek pro všechny členy asociace. Pro čerpání slevy je zapotřebí kliknout na příslušný odkaz v menu (nahoře pod ilustračními obrázky, sekce BENEFITY) a následně jednou větou popsat co je cílem, popř. s čím potřebujete pomoci. Následně popište několika málo větami úvod do problematiky a případně nahrejte související dokumenty.

Cílem je, aby náš konzultant po prostudování zaslaných podkladů, byl schopen, pro Vás vybrat toho nejlepšího poradce či advokáta pro danou problematiku.

Benefity můžete čerpat v libovolném množství. Služba Vám je poskytnuta po odsouhlasení navržené ceny (popř. počtu hodin) a úhradě zálohové faktury za tyto služby.

Ceník benefitů naleznete zde.

KONZULTACE

Konzultace slouží k zodpovězení Vámi položené otázky odborníkem na danou problematiku. Pro získání relevantní odpovědi je nutné, abyste jako první vydefinovali jasnou otázku - jasně formulujte jednou větou co je cílem, na co chcete znát odpověď.

Následně stručně popište problematiku, tj. co předcházelo vzniku problému, čeho se obáváte, co by mělo být cílovým řešením aj. Pokud s případem souvisí nějaké dokumenty, přiložte je.